ELOKUVA

Elokuva on media, joka liikuttaa ja muuttaa!

Seuraavassa on esimerkkinä pari dokumentaarista elokuvaa, joita olemme tehneet viime vuosina yhteistyössä elokuvaohjaaja Mauri Päivisen kanssa. Mauri on tehnyt useita kymmeniä elokuvia

Yleisradiolle toimien kuvaajana ja ohjaajana. Elokuvat ovat olleet mielenkiintoisia ja kertovat historiasta muun muassa vanhoja filmimateriaaleja hyväksi käyttäen.

Näiden lisäksi olemme editoineet vuonna 2014 ensiesityksen saaneen Afrikka Valitsi Minut -elokuvan. Katso se YLE Areenasta.

ELOKUVA: Pertti Söderlund lähti puolitoistavuotiaana matkalle, josta tuli elämän mittainen. Lähetyssaarnaajavanhempiensa kanssa Aasian kautta Itä-Afrikkaan päätynyt Pertti on tänään "valkoinen afrikkalainen"

ELOKUVA: Pertti Söderlund lähti puolitoistavuotiaana matkalle, josta tuli elämän mittainen. Lähetyssaarnaajavanhempiensa kanssa Aasian kautta Itä-Afrikkaan päätynyt Pertti on tänään “valkoinen afrikkalainen”

OLEN HEIDÄT KUTSUNUT 2014 (48:54)

Tästä näet lisää juttua elokuvasta.

 

RISTIN VOITTO -LEHDEN JUHLAVIDEO (16:41)

 

Onko sinulla idea tai tarina, jonka haluaisit elokuvaksi. Toteutamme myös elämästäsi elokuvan, jotta muisto sinusta jää elämään.

The official White House Blog featured Corporate video/photography and streaming expert. Specialised in IR and funding.
×
The official White House Blog featured Corporate video/photography and streaming expert. Specialised in IR and funding.