SUOSITTELIJAT

Great studio session

Christian & his team organized a great studio session taking a lot of photos with variety of set ups. Editing was good and delivery of photos for professional purposes faster than I could imagine. I truly recommend Christian whenever a talented photographer is needed!

Katri Valtari
Boutique Armoire

laadukasta videokuvausta ja editointia

Suosittelen Arvotuotanto Ky:n kuvaus- ja editointipalveluita.

Juha Tuoriniemi
Koputusmedia Oy

effective marketing video

Christian is a fine producer who knows how to produce a very effective marketing video on a small budget. I give him my highest recommendation.

Hal Landen
VideoUniversity.com

suosittelen arvotuotannon kuvaus- ja editointipalveluita

Suosittelen arvotuotannon kuvaus- ja editointipalveluita

Mauri Päivinen
Yle & Fida International

Simply Top value add producer

We have done great co-operation with Christian Valtanen in the series of BackedByCFO SaaS Roundtables. Highly recommend Christian, he’s proactive and professional Video Producer, simply Top value add producer.

Päivi Kangasmäki
BackedByCFO

Risto Leppänen – Arvotuotanto is my choice

Risto Leppänen - Arvotuotanto Ky

When I need professional promotional videos and photographs, Arvotuotanto is my choice. Christian is easy to work with and has an excellent studio and equipment. I think his creations have made it easier for me to communicate my value as an entertainer to potential customers.

Risto Leppänen
Award-winning Magician and Comedian

laadukkaita tuotteita ja nopeaa palvelua

Anne Kempas

Suosittelen mielelläni Christian Valtasta yritysten mediatuotantoihin. Olemme tutustuneet urheilun puolella harrastukseni puitteissa. Toimin Liikuntaseura Vihti-Gymin puheenjohtajana ja olemme käyttäneet Christian Valtasta paljon kuvaajana järjestämissämme suurissa kisoissa ja tapahtumissa. Taltiointi on aina tehty toivomusten mukaisesti ja työn laatu on ollut laadukasta. DVD:t ovat tulleet nopeasti kotiin toimitettuina. Christian Valtanen on myös laajentanut palveluaan äänentoiston puolelle ja vuokrasi viime näytöksessä seuralle laitteet sekä hoiti musiikin soiton ammattimaisesti.

Anne Kempas
YLE tuotanto

Laadukas koostevideo kauden tapahtumista

Saatiin homma päätökseen ja ihan ajallaan. Kaikenlaisia tarjouksia tuli kiitoksia niistä. Valittiin Arvotuotanto. Sijainti, hinta ja ammattimainen tarjous oli valttia. Leffaa jaettiin ilmaiseksi alan vaikuttajille ja harrastajille mm. mp-messuilla. Toivottavasti saamme lisää hommia tämän myötä, ettei ihan pelkästään muistoksi tehty. Tyytyväisiä ollaan Arvotuotannon duuniin.

Tomi Kitola
Dusters-stuntryhmä

striimaus- ja videointityö oli teknisesti moitteetonta ja näyttävää

“Suosittelen lämpimästi Arvotuotannon videointipalveluja. Luotettavaa ja ripeää palvelua järkevään hintaan. Tilaamamme striimaus- ja videointityö oli teknisesti moitteetonta ja näyttävää.”

Jan Forsman, Event Manager
Nordnet

Suosittelen Arvotuotannon palveluita

Suosittelen Arvotuotannon palveluita

Markus Kujala
Avainmedia

Persoonalliset edustuskuvat

I can warmly recommend Christian and his team if you need personal portraits. Christian captured my happy and effervescent personality into an appropriate business potrait without making it dull. While shooting, I totally forgot about being photographed and the make-up artist took constant care of my hair and make-up. The wide selection of pictures suprised me positively. Based on the pictures I have been selected for trial shootings. Many people have been praising the pictures and I am also very satisfied.

Voin suositella lämpimästi Christiania ja hänen tiimiään, kun tarvitaan persoonallisia edustuskuvia. Christian sai vangittua kuviin oman räiskyvän ja iloisen persoonani asiallisiksi edustuskuviksi tekemättä kuvista kuitenkaan tylsiä. Kuvauksissa unohdin olevani kameran takana ja maskeeraaja piti koko ajan huolta hiuksista ja meikistä. Kuvien runsas valikoima yllätti positiivisesti ja kuvien perusteella olen päässyt mallintöitä tehdessäni koekuvauksiin. Olen saanut paljon kiitosta onnistuneista kuvista ja olen itsekin erittäin tyytyväinen.

Anna Liinamaa
Lyyti

Mainosvideoiden ja radiomainoksen avulla eduskuntaan

Christian Valtanen/Arvotuotanto toimitti eduskuntavaalikampanjani mainosvideot ja radiomainoksen. Myös valokuvauspalvelu on ollut erinomaista. Olen tuloksiin tyytyväinen.

Mika Niikko
Suomen Eduskunta

Suosittelemme lämpimästi Arvotuotannon striimaus- ja äänentoistopalveluita

Linda Bergström

Olarin Voimistelijat on käyttänyt Christian Valtasen äänentoisto- ja srtiimauspalveluita. Voimme lämpimästi suositella Christianin joustavaa ja ammattimaista toimintaa.

Linda Bergström
Olarin Voimistelijat

Suosittelen Arvotuotannon henkilökuvauspalveluita

Suosittelen Arvotuotannon henkilökuvauspalveluita.

Jarno Anttalainen
Deep Lead Oy

Laadukkaita kuvia yrityksen julkaisuihin

Christian Valtanen/Arvotuotanto on toimittanut kuvia Aikamedia Oy:n julkaisuihin. Kuvat ovat olleet laadukkaita ja tulleet ajallaan. Neuvotteleminen on sujunut mutkattomasti ja hintatasokin on ollut tarkoituksenmukainen. Olemme olleet tyytyväisiä.

Anssi Tiittanen
Aikamedia Oy
The official White House Blog featured Corporate video/photography and streaming expert. Specialised in IR and funding.
×
The official White House Blog featured Corporate video/photography and streaming expert. Specialised in IR and funding.